FOTO  Uspješno završen koncert Betlehemska svjetlost u Mostaru

B-Dance, Betlehemsko svjetlo, Mostar

...i plesnog studija B-Dance, u srijedu 18.12. u prepunom domu Herceg Stjepan Kosača mostarska publika je s oduševljenjem pozdravila ovaj događaj i uživala do samoga kraja programa.

Nasmijana i vesela lica izvođača, od najmanjih do najvećih, kako priliči i nazivu manifestacije, prenijeli su svjetlost i veselje prisutnima, s čime su na simboličan način prenijeli mir, slogu i ljubav među sobom i drugima.

Plesni studio B-Dance je pred mostarskom publikom, pokazao svoj trud i rad kroz protekla tri mjeseca, te su vidno oduševili sve prisutne. Uz prelijepe božićne melodije gosti manifestacije Romeo Nikolić, Josip Bilać, Pero Križanović, klapa "Signum", Željka Bošnjak, Doria i Lora Jelić, Frama Mostar prisutnima su i pjesmom prenijeli božićni duh, a nešto sasvim novo na našim prostorima vokalno-plesna grupa B-Stars, ugodno je iznenadila i oduševila publiku premijerom svoje nove pjesme „Ljubav", a kroz program je vodila Matea Jevrić.

"Svim našim plesačima od srca čestitamo na odličnim nastupima, bravo i hvala vam što ste nas učinili ponosnima. A naravno hvala i našim dragim gostima što su došli i bili dio ove prekrasne predblagdanske priče" istaknuli su organizatori te su svim ljudima dobre volje zaželjeli sretan Božić i uspješnu novu 2014. godinu.