FOTO   Uskoro dva puta tjedno zračna veza između Mostara i Stuttgarta

zračna luka mostar
...sa suradnicima, direktor BHANSA Davorin Primorac sa suradnicima, te predstavnici federalnog ministarstva prometa i komunikacija, u Gradskoj upravi Mostara održali su radni sastanak s predstavnikom niskotarifne kompanije Eurowing, Ivanom Orečom, menadžerom za mrežni razvoj za Jugoistočno Europu.

Tema sastanka bila je mogućnost uspostave stalne zračne veze između Mostara i Stuttgarta i to dva puta tjedno. Predstavnici Grada Mostara i HNŽ-e, gradonačelnik Bešlić i premijer Herceg na početku sastanka obećali su sa svoje strane punu potporu mogućnosti poslovne suradnje i zračnom povezivanju Mostara i HNŽ-e preko Stuttgarta i sa ostatkom Europe.

Predstavnici BHANAS-e, Zračne luke Mostar i federalnog Ministarstva prometa i komunikacija upriličili su potom prezentaciju u kojoj su predstavljene sve karakteristike i mogućnosti pružanja usluga koje nudi Zračna luka Mostar.

Potom je upriličena je i prezentacija kompanije Eurowing, a menadžer za mrežni razvoj Oreč naglasio je zainteresiranost njihove aviokompanije za poslovnu suradnju te istaknuo kako će odmah upoznati svoje nadređene s razgovorima koje je imao u Mostaru, a nakon toga će dostaviti i poslovnu ponudu od strane Eurowingsa svim sudionicima ovog sastanka.

Zahvalio je gradonačelniku Bešliću i predsjedniku Vlade dr. Hercegu na potpori Grada i Županije te na prezentiranim mogućnostima koje ima Zračna luka Mostar, o čemu se osobno mogao upoznati sutradan tijekom obilaska Zračne luke i u razgovoru s menadžmentom.Također, Oreč je tijekom posjete Zračnoj luci održao sastanak i s direktorom i vlasnikom turističke agencije Fortunatorus, Milijem Bijavicom.