U Mostaru u petak otvaranje obnovljenog tržnog centara Bingo

U Mostaru u petak otvaranje obnovljenog tržnog centara Bingo
Otvaranje donosi pregršt noviteta, koncert Adnana Jakupovića, kao i brojna iznenađenja za kupce.

Podsjećamo, raniji tržni centar koji je ova kompanija imala na istoj lokaciji izgorio je 22. travnja ove godine u katastrofalnom požaru koji je kako je istraga pokazala nastao kvarom na utičnici jednog produžnog kabla.

"Otvorenje našeg tržnog centra je u petak 13. listopada u 14 sati. Centar je u osnovici površine 11.660 metara kvadratnih, od čega je hipermarket na površini od 9.000 kvadrata, a na ostatku prostora je igraonica Bambino, moderno uređen restoran, te poslovni prostori koji su i ranije bili u centru", kazala je za Klix.ba Tatjana Paunoski, voditeljica službe marketinga Bingo d.o.o. Tuzla.

Novi objekt donosi i niz noviteta posebno jer će nasuprot tržnom centru, na jednom dijelu zemljišta pored parkinga, biti retail park površine 2.800 kvadratnih metara u sklopu kojeg će biti radnje DM, Deichmann, Waikiki i Sport Vision. Centar će, kako se doznaje, zapošljavati stotinu radnika.

Na otvaranju kao i idućih dana organizirat će se serija atrakcija za posjetitelje.

"Na dan otvorenja za naše kupce priredili smo koncert Adnana Jakupovića, zabavu za najmlađe uz brojne maskote i igre, promocije i degustacije naših poslovnih partnera, poklon pakete i neizostavne popuste. Tijekom vikenda nastavljamo sa slavljem, te ćemo i u subotu i nedjelju imati poklon pakete za kupce", kazala je Paunoski.