FOTO  U Mostaru održana humanitarna akcija „Život za Ivu“

Akcija je počela u Mepas Mall-u promocijom domaćih livanjskih proizvoda i besplatnim mjerenjem šećera i tlaka, a akciji se odazvao veliki broj Mostaraca, te zainteresiranih prolaznika koji su svojim donacijama pomogli u prikupljanju novca potrebnog za liječenje spomenutog mladića.

Nakon toga akcija je nastavljena u clubu „Stolica" gdje je nastupio poznati mostarski band „NENENA". Tim događajem je ujedno i završena današnja akcija, te je prikupljena značajna svota novca.

Inicijatori organiziranja ove humanitarne akcije, Frano Krišto, Ana Ćubela, Branka Zeko, Ana Hrnjak, Barabara Teklić, Ana Jozić i Martina Mladinović, se zahvaljuju svim volonterima i udrugama koje su sudjelovale, te svim građanima Mostara koji su se odazvali našoj akciji.

Također se zahvaljujemo clubu „Stolica", grupi „Nenena", „ trgovačkom centru „Mepas mall", vinariji „Mata", kopirnici „Quick copy shop", caffe Point-u, te svima ostalima koji su sudjelovali u realizaciji ove akcije.

Podsjećamo sve građane da svoje dobrotvorne priloge od 2 KM mogu donirati pozivom na broj 092 890 852, a više o akciji možete saznati na Facebook stranici: https://www.facebook.com/ZivotZaIvuHitno?fref=ts