U Mostaru 120 novih radnih mjesta

Hercegovina promet, novi tržni centar, tržni centar
...a vlasnici objekta, obitelj Frenjo, pobrinuli su se da svoje prve goste obraduju prigodnim darovima

U Mostaru je svečano otvoren Shopping center ‘Hercegovina promet', koji je smješten na Bišće Polju.

Više tisuća građana je s oduševljenjem nazočilo svečanom činu otvaranja tržnog centra, koji svojim modernim izgledom, raznovrsnom i diferenciranom ponudom, te savršenim omjerom cijene i kvaliteta Centar pretendira da postane idealno mjesto obiteljske kupovine.

Sve na jednom mjestu

Shopping centar ‘Hercegovina promet', koji zapošljava 120 djelatnika, a slogan „Sve na jednom mjestu" u potpunosti oslikava viziju i misiju menadžmenta tvrtke da u cijelosti udovolji zahtjevima i potrebama diferenciranih kategorija kupaca krajnje i poslovne potrošnje, na čemu i uspijeva.

Naime, na prostoru od oko 2.500 četvornih metara, pored hipermarketa i mesnice, Centar raspolaže suvremeno opremljenom dječjom igraonicom KIDSland i butikom dječje opreme i odjeće BABYland, modernom i raznovrsnom ponudom bijele tehnike i kućanskih aparata (DOMOD), te poslovnicama Ziraat Bank i BH Pošte. Posebno se izdvaja jedna od ključnih kompetencija Centra, restoran NATURE, koji će uz prirodan ambijent i vrhunsku hranu i uslugu zasigurno postati omiljeno mjesto za gastronomsko uživanje, predah i relaksaciju stanovnika Mostara i putnika namjernika.

"Zadovoljstvo kupovine krajnjih kupaca je naš primarni cilj. To ćemo postići kvalitetom i raznolikom ponudom, dominantno baziranom na domaćim proizvodima, uz povoljne cijene, a sve to u vrlo modernom ambijentu" izjavio je vlasnik i generalni direktor kompanije Hercegovina promet, Salko Frenjo.

Od svog osnivanja, 1996. godine pa do danas, tvrtka Hercegovina promet d.o.o, koja se bavila isključivo veleprodajom prehrambenih proizvoda, bilježila je konstantni rast te je proširila svoju djelatnost i na 11 maloprodajnih objekata, a sada i na Shopping centar.

Hercegovina promet je 2006. godine krenula u novi izazov te postala jedini ovlašteni prodajno servisni centar za Citroen vozila u Hercegovini. U krugu tvrtke, naši sugrađani mogu pronaći i tehnički pregled za vozila, tvrtku ‘Mehanizacija d.o.o', kao i Agenciju za zastupanje u osiguranju MO-PROMET, u vlasništvu iste tvrtke.

Za žitelje južnih mostarskih naselja, poput Opina, Dračevica, Bišća polja, kako su nam kazali, ovo mjesto je idealno za shopping, obzirom da im se nalazi u blizini.

"Drago nam je što je Hercegovina promet upravo ovdje otvorio svoj prodajni centar. Sada imamo ‘ispred kuća' idealno mjesto za shopping, a još k tome, blizu nam je", kazala nam je jedna od mještanki mostarskog naselja Opine.
Domaći proizvodi

Hercegovina promet nije zaboravila ni one najmlađe, pa je u svoju ponudu uvrstila i dječju igraonicu, gdje mališani imaju priliku uživati u svijetu igre.

Shopping Centar prepoznale su brojne eminentne kompanije iz regije, ali i šire te su ponudile da budu dijelom ove cjelokupne priče, čime je uvelike obogaćena ponuda centra.

Ako ste ljubitelji dobre kupovine, preferirate domaće proizvode i sve to na jednom mjestu, onda je SC Hercegovina Promet mjesto Vaše idealne kupovine.

Dnevni list