FOTO/VIDEO  U Mostar sutra stiže 'Igorov magični šou'

Igorov magični šou, show, mađioničar, Mostar

Predstava ''Igorov magični šou'' je zabava za cijelu obitelj. Ovaj ''šou'' je više od pokazivanja mađioničarskih trikova.To je šou u kojem imate priliku vidjeti najaktualnije iluzionističke točke povezane dramskom radnjom punom neizvjesnosti.

Ako želite da se uvjerite da magija postoji ''Igorov magični šou'' je odlična predstava za vas i vaše najdraže.

Mađioničar Igor i ostali glumci se smanjuju, povećavaju, nestaju, teleportiraju s jednog mjesta na drugo. Golubovi i zečevi se stvaraju,nestaju, haljine u sekundi mijenjaju boju sve uz pomoć publike koja dolazi na scenu i tako sudjeluje u predstavi.

Igor mađioničar je dobitnik Grand prixa na VII Balkanskom kongresu mađioničara održanom u Solunu, ali i na kongresu mađioničara održanom u Mariboru. Radi se o najuspješnijem mađioničaru i iluzionisti nove generacije.

Predstava ''Igorov magični šou'' oborila je rekorde po gledanosti u Beogradu, Novom Sadu i ostalim većim gradovima u Srbiji.

Ulaznice za ''Igorov magični šou'' možete kupiti na blagajni Hrvatskog doma herceg Stjepan Kosača (svakim radnim danom od 10-13 sati i od 18-21 sati), te u Kući mode (Retro Home), Caffe Šetalište (bivša Kariola), te Caffe-bar Intermezzo.