FOTO  Odgođena hit komedija MetODA ZA BRAK

MetODA ZA BRAK, Mostar, MetODA ZA BRAK

PREDSTAVA JE ODGOĐENA ZBOG BOLESTI

U 70-minutnoj komediji lepršavog i zaraznog humora, prepunoj dobro poznatih situacija iz muško-ženskih odnosa, kod bračne je savjetnice kao gospodin Mikić pomoć potražio popularni Zuhra, a zvijezda ‘Večernje škole' i ‘Zločeste djece' na užarenom se stolcu „bračne ordinacije" našao između dvije vatre, svoje bolje bračne polovice koju igra talentirana Matea Elezović i opasne doktorice Petre Težak, ženskom tandemu kojem nije zajednička samo bajkovita plava boja kose, već izraženi smisao i glumački žar za komediografskim.
U lepršavoj i zabavnoj komediji koja od prvog trenutka publici ne skida osmijeh s lica, u bračnoj se ordinaciji našao Zuhra kao gospodin Mikić i njegova ljepša polovica, glumica Matea Elezović, a savjete su potražili kod atraktivne ‘doktorice za ljubavne odnose', glumice Petre Težak.

Ulaznice možete od srijede kupiti na blagajni u Hrvatskom domu "Herceg Stjepan Kosača" svaki radni dan od 13 do 20 sati,

Generalni pokrovitelj predstave je Dr.Wolz CH Oskar d.o.o

Sponzori predstave: Cvjećarnica Maslina, Slastičarna Aldi, Shankly's Pub, Mostar, Noćni klub Drugi način.

Ne propustite hit komediju MetODA za brak Hit teatra koja je na rasporedu 15.12. u Mostaru s početkom u 19 i 30 sati u u Hrvatskom domu "Herceg Stjepan Kosača"