U dvodnevnom posjetu Mostaru 156 uposlenika danske tvrtke Unik System Desing

Unik System Desing, Mostar, posjet
"Unik system design" tvrtka razvija software za odvjetničke kuće, administratore nekretnina, a također rade softvere za administriranje nekretnina.

Dobrodošlicu danskim gostima jutros u hotelu "Ero" poželio je mostarski gradonačelnik Ljubo Bešlić, čestitavši im na 30. obljetnici osnutka, naglasivši pri tome kako Grad Mostar i komuna Vejle imaju suradnju više od jednog desetljaća koja je krunisana kroz sporazum o bratimljenju.

- Ta suradnja prvo je bila kroz kulturu, obuku naših uposlenika u javnoj upravi, a sada se polako širi i na gospodarstvo. Komuna Vejle i Grad Mostar prošle su godine potpisali sporazum o suradnji koji će se, nadam, realizirati uspješno i na planu gospodarske suradnje - kazao je Bešlić, koji je poželio gostima ugodan i uspješan boravak, uz želju za konkretnim projektima u budućnosti.

U izjavi za Fenu direktor tbrtke "Unik System Desing" Jens Find kazao je kako Vajle i Mostar imaju dugogodišnju suradnju te kako su tu suradnju iskoristili kako bi proslavili 30 godina svoga rada.

- U sklopu našeg posjeta Mostaru, posjetit ćemo Tehnološki park Intera, odvjetničku tvrtku" Ćupina & CO", grafičku tvrtku"Shift Brand Design" i Odjel financija i nekretnina u Gradskoj upravi Mostara - kazao je Find.

Uposlenici tvrtke "Unik System Desing" također će posjetiti Titov bunker, Blagaj, Stolac, Hutovo Blato, Kravice i Međugorje.

FENA