FOTO  Tvrtka Katarina d.o.o. obilježila 18. godina uspješnog poslovanja

katarina doo, informatika, nikica bevanda , Microsoft BiH, Microsoft brend

Tvrtka Katarina d.o.o. Mostar osnovana je prije 18. godina, isključivo kao tvrtka koja se bavi prodajom informatičke opreme. No, od tada pa do danas izrasla je u svestranu tvrtku koja je na području cijele Bosne i Hercegovine, ali i šire postala sinonim  zastupstva i distribucije, projektiranja i implementacije ICT rješenja, sistema integracije i korisničke podrške.

Okupljenom mnoštvu se obratio Nikica Bevanda Direktor tvrtke Katarina d.o.o. Mostar.

„Da bi se jedna tvrtka mogla pohvaliti sa punoljetnošću svoga rada, potrebne su uistinu čvrste, i što je još važnije, složne ruke. Danas se ponosimo sa svojh 25 djelatnika, ali i timom odabranih vanjskih suradnika,  specijaliziranih za specifične poslove.  S ponosom možemo reći  da u ovoj točki svoga postojanja raspolažemo s ponudom opreme preko 15 svjetskih poznatih i kvalitetnih specijaliziranih proizvođača. Imamo titulu Microsoft Gold partnera, titulu HP Silver partnera,  ESET NOD32 ovlaštenog distributera,Partnera Fujitsu opreme,a posebno nam je zadovoljstvo naglasiti da smo postali partneri za  Avaya centrale" , naglasio je Bevanda.

U protekloj godini ova tvrtka sklopila je brojne poslovne ugovore s brojnim velikim tvrtkama s dugogodišnjom tradicijom poslovanja, kao i s brojnim državnim institucijama. Samo neke od njih su: HT  d.d. Mostar,  BHANSA, razna ministarstva  , fakulteti, Klinička bolnica Mostar, Vlada HNŽ,  Grad Mostar, Aluminij d.d. Mostar i brojne druge ustanove i institucije.

O uspješnosti  i prepoznatljivnosti rada tvrtke Katarina d.o.o. Mostar  govore i brojne nagrade i priznanja, od kojih je u posljednje vrijeme svakako najvažnija BH Biznis nagrada Gazela, koja im je uručena na ovogodišnjem sajmu gospodarstva, kao najuspješnijoj srednjoj brzorastućoj tvrtki na području HNŽ-a za 2013.godinu, kao i Gazela za najuspješniju ženu-menadžera za isti period (uručena izvršnoj direktorici Nataliji Pehar), te dobiveni  SGS-ov certifikat za ISO standard : 9001.

Na kraju svog obraćanja Bevanda je istaknuo kako bit će biti sretan i ponosan ako svoju drugu punoljetnost, tvrtka Katarina d.o.o.  Mostar mogne proslaviti s barem upola uspjeha koju je imala u svome dosadašnjem poslovanju.

Ovim su se željama pridružili mnogobrojni prijatelji i uzvanici koji su još do dugo u noć slavili uspjehe velike obitelji Katarina d.o.o Mostar.