FOTO  Studentski zbor prikupio 9 500 KM za žrtve poplava

zabranjeno pušenje, Mostar, dani studentskog zbora, Studenski Zbor, dani studentskog zbora, Studenski Zbor, zabranjeno pušenje

Vrhunac akcije bio je subotnji humanitarni koncert grupe „Zabranjeno pušenje" na Kantarevcu, koji je već prethodno planiran u sklopu projekta „Dani Studentskog zbora", no s obzirom na situaciju u državi, pretvoren je u humanitarni.

Studenti su tako imali priliku uživati u višesatnoj svirci ali i sudjelovati u akciji. Kao predgrupa nastupio je mostarki bend „Floridus", a frontmen „Zabranjenog pušenja" Sejo Sexon, pjesmu „Selena", posvetio je koordinatorici projekta „Dani Zbora", Seleni Knežić.

U suradnji s volonterima Zbora koji su već boravili i pomagali u Posavini, od prikupljenog novca bit će kupljene trenutno najpotrebnije potrepštine za poplavljena područja.

Inače u cijeloj akciji sudjelovale su sljedeće udruge: HSPF, EGEA, Klub mladih pedagoga, Bohemsa, Zamfis, FSEF, HSSA, Aiesec, Elsa, IACES, IAESTE, Debatni klub, Minores, Moj grad te Frama Mostar.

Dok su koncert sponzorski podržali: Ožujsko, Fram ziral, JP Elektroprivreda, Studentski centar Mostar, Hotel Bristol, FFMO, FPMOZ, Pravni fakultet, Julius meinl, Maslina, HD Kosača, Alfa therm.