Street Style Mostar: Proljetne kombinacije na ulicama Mostara

Mostar, moda
Mostarke su odavno bile poznate po tomu da vode posebnu brigu o svom izgledu, njegujući specifičan stil koji često iskače iz okvira uobičajenog i uniformiranog, ali u proljetnim danima to je posebno naglašeno. Primijetila je to i ekipa mladih fotografa, koji su se odlučili ovjekovječiti kombinacije sa ulica Mostara na stranici Street Style Mostar. U samo nekoliko dana postojanja stranica je stekla veliku popularnost. Nemojte se stoga iznenaditi ako vas idući put kad se budete šetali ulicama ovog sunčanog hercegovačkog grada, u svojoj pomno biranoj odjevnoj kombinaciji i novim omiljenim parom cipela, netko povuče za rukav i zatraži da pozirate ispred njegovog objektiva.

Ekipu mostarske street style patrole čine tri mlada fotografa - Tomislav Boras, Marko Solomun i Marin Stojanović. Dečki su nam otkrili da nemaju problema s pronalaskom modela na ulici: "Iako je svima čudno kada ih netko slika na ulici, nakon pitanja: 'Za što se to slika?', bude im jako drago kada dobiju odgovor. Svaki zanimljiv grad ima stranicu na kojoj se predstavljaju modne kreacije i stil s ulica. Nakon što smo pomislili da i naš Mostar zaslužuje takvo što, krenuli smo u akciju. Mostarci i Mostarke definitivno imaju stila. Pogledajte samo naše fotografije!"

Najpoznatiji svjetski street style fotografi Scott Schuman, Tommy Ton, Adam Katz Sinding i Goran Čižmešija dobili su konkurenciju. Drage Mostarke i Mostarci, na vama je da im svojim odjevnim kombinacijama date materijala i učinite Street Style Mostar idealnim mjestom za šarolike stilske inspiracije.

modamo.info