Stand up comedy S NOGU Pedje Bajovića u Mostaru

Stand up comedy S NOGU Pedje Bajovića u Mostaru
...(Stand Up) gostuje 31.1. 2017., u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača s cjelovečernjom predstavom pod nazivom „S NOGU*" u 20 sati.

Predstava S NOGU* (*Sredstvo za protiv jugonostalgije i jugofobije) prvi je cjelovečernji tematski solo show, a s kojim je Pedja Bajović na svojoj prvoj regionalnoj turneji, u rano proljeće 2012. godine, nasmijao preko dvije hiljade i isto toliko tisuća Srba, Hrvata, Bosanaca sa sve Hercegovcima Slovenaca i Crnogoraca... Ako se pitate zašto - zato što su svi oni u toj predstavi! U međuvremenu su ovu predstavu vidjeli i mnogi drugi u svim zemljama našeg dijela svijeta, ali i šire!

To je priča o nama danas. Nama, koji smo nastavili svoje živote tu - na ovim "našim prostorima", u "regiji" ili "regionu", Zapadnom Balkanu, u bivšoj Jugoslaviji... uglavnom - o nama sada i tu. Iako razdvojeni, neka od svakodnevnih iskustava su gotovo identična, dok su neka takva kao da su jedni na Zemlji, drugi na Mjesecu, a treći na Marsu... itakodalje sve do nepriznatog Plutona.

- 'Ko je blesaviji, Amerikanci ili Englezi...ili Japanci? Ili mi.
- Koja je razlika između Bosanke i Hercegovca u krevetu ili u novčaniku?
- Zašto riječ ‘čimbenik' zbunjuje Srbina?
- Šta se zapravo dogodi kada Hrvati popizde na Slovence?
- Jesu li Kosovari muzikalniji od ostalih i zašto Crnogorac još ne spava...?
- A, gdje je nestalo makedonsko devojče...?

Još više pitanja i još manje odgovora dobit ćete u ovom druženju s Pedjom u trajanju od skoro dva sata. Uz sve to ćemo dodati malo politike, i ono malo tzv. domaće ekonomije, ponešto estrade i (nikada dovoljno!) sexa... i imate - S NOGU!

Ulaznice možete kupiti od ponedjeljka, 16.1., svaki radni dan na blagajni Kosače po cijeni 10 KM.
--
www.PedjaBajovic.com

Pedja Bajović je u svojoj stand-up karijeri od 2005. godine obišao više od dvadeset zemalja svijeta te nekoliko stotina gradova. Nastupao je i na međunarodnom natjecanju stand-up komičara u američkom Seattleu te se predstavio na najpoznatijem svjetskom televizijskom kanalu za komediju - Comedy Central. Dobio je priznanje za najboljeg veterana stand-up komedije na manifestaciji Adria Comedy Awards u Skoplju, a krajem prošle godine bio u završnici svjetskog stand-up comedy takmičenja The Funniest Person in the World u Helsinkiju.