FOTO  SRAMOTA: Mostar: Grad smeća i nebrige za djecu

Vojno, djeca, prosvjed, škola, Mostar, Smeće, prijevoz učenika
Ovo što sliči na Mostar postala je jedna velika deponija smeća, a građani grada na Neretvi su dovedeni u opasnost da obole od zaraznih bolesti koje donose smeće i prvljaština,

Nažalost vlastodršci su od nekada daleko najljepšeg grada napravili deponiju smeća. Pogledajte naše ulice i kvartove koji su krcati smećom, i izgleda da nikoga nije briga za takvo nešto. Sve ovo je politika koja se prebija o leđa građana, rekao nam je naš sugrađanin.

Na ovo i ne treba ništa dodati, i samo možemo reći jednu riječ , a ona je SRAMOTA.

Sramota je i to što se djeci osnovnih škola onemogućava školovanje. Riječ je naravno o famoznom prijevozu učenika, koji je uz smeće postao gorući problem u Mostaru. Krivica za ovaj problem se poput ping pong loptice prebacuje sa jedne na drugu stranu, a rješenja nema. Žrtve su naravno djeca koja izostaju sa redovite nastave i njihovi roditelji koji su očajni, jer nitko i ne pokušava riješiti njihove probleme.

Briga vlasti za nas i našu djecu. Mi smo ionako za političare samo broj, i sjetit će nas se pred izbore. Žalosno je da se našoj djeci onemogućuje školovanje koje je zajamčeno zakonom. U Mostaru izgleda zakon ne poštuju oni koji ga donose, i ne vidim kraja našim mukama. Najbolje da nas sve otjeraju iz Mostara i tako skrate naše, a valjda i njihove muke, rekao nam je jedan od roditelja čija djeca ne idu u školu zbog prijevoza. SRAMOTA.

HERCEGOVINA.info