Službena sezona kupanja počinje u ponedjeljak

gradski bazen

... ulaz na spomenuto kupalište, kao i korištenje ležaljki, za sve posjetitelje je besplatno, piše dnevni-list.ba.

Svake godine se, pored noćnih partyja, organiziraju i dnevni partyji, na kojima domaći DJ-evi zabavljaju mnoštvo kupača. Upravo će se jedan takav party održati sutra, 6. lipnja.

"Dnevni party se organizira u sklopu Lige prvaka. Dogovorena je i zajamčena dobra zabava s tvrtkom Heineken koja će se uvečer nastaviti u klubu. Za sve posjetitelje bit će upriličeni roštilj i tombola", kazao je Džidić.

On je svim kupačima zajamčio sigurnost u slučaju nemilih situacija, ali i čistoću vode u bazenu koju svaki tjedan provjerava Federalni zavod za javno zdravstvo.

"Svaki naš redar posjeduje certifikat koji dokazuje da taj posao obavljaju vrhunski te da su obučeni i za ronioca i za spasioca. Što se tiče čistoće vode u bazenu, o tome se puno brige vodi. Prethodna dva mjeseca, prije otvaranja bazena, mukotrpno smo radili na tome da sve bude potpuno čisto, opremljeno i spremno za kupanje", istaknuo je Džidić.

Bitno je napomenuti da je cijelo područje Gradskog bazena pod videonadzorom.

"Pored sigurnosti plivača i čistoće vode, jamčimo i sigurnost čuvanja stvari, jer na svakom dijelu imamo postavljene sigurnosne kamere", poručio je Džidić.

Cijene ulaznica su iste kao i svake godine. Cjelodnevna ulaznica za odrasle osobe iznosi 5 maraka, za djecu od 7 do 15 godina je 3 KM, dok mališani ispod sedam godina imaju besplatan ulaz.

"Nudimo mogućnost kupovanja sezonske ulaznice po jednoj osobi koja za odrasle iznosi 150 KM, a za djecu 100 KM i omogućava neograničeno korištenje bazena cijelu sezonu tijekom radnog vremena, točnije od 10 do 19 sati. Ležaljka se dodatno naplaćuje i njezina cijena iznosi 3 KM", kazao je Džidić.

Pored bazena za odrasle, na ovom mjestu se nalazi i mali bazen za djecu. Dio za mališane nudi i mogućnost korištenja tobogana, ljuljački i klackalica. Za sve one koji vole nogomet i odbojku na pijesku Gradski bazen nudi i takav vid zabave.

Posjetitelj Edin Šušić iz Gornjeg Vakufa je po prvi put posjetio bazen sa svojim društvom. "Gradski bazen mi se sviđa, mislim da ću većinu ljetnih dana ovdje provesti", kazao je Šušić.