Slaven Knezović: Pečat je izrastao u iznimno veliku manifestaciju

Slaven Knezović, večernjakov pečat, večernji list
...koja je željela pratiti manifestaciju izbora Osobe godine u BiH, nadmašili su sva očekivanja i s pravom Večernjakov pečat svrstali na kartu najbolje organiziranih europskih manifestacija, piše Večernji list BiH.

- Večernjakov pečat izrastao je u jednu iznimno veliku manifestaciju. Mislim da ovo, 15. izdanje pokazuje na najbolji način kako ova manifestacija stalno ide uzlaznom putanjom. Velika mi je čast što sam ja ovogodišnji laureat Pečata za kulturu i to mi je, naravno, i jedna obveza da nastavim raditi sa što većim uspjehom, kazao je za "Večernji list" Knezović koji ovih dana u Mostaru snima film "Mrtve ribe plivaju na leđima" i koji je Mostar pretvorio u pravi filmski grad.

"Večernjakov pečat" su gotovo svi mediji stavili u prvi plan. I dalje se govori o pobjedi Enisa Bešlagića koji je svojim govorom doslovno bio glas naroda. Ovogodišnji laureat ove manifestacije je u razgovoru za "Avaz" priznao kako je 20 godina imao u glavi ovakav govor i konačno je došlo vrijeme da ga kaže, upravo na najspektakularnijem događaju u državi. Uz glazbene zvijezde, prepune dojmova o ovogodišnjem Večernjakovu pečatu su i plesne zvijezde.

Mažoretkinje grada Mostara, Širokog Brijega i Kiseljaka pravilnim plesnim koracima, svojom gracioznošću i šarmom uveličale su ovu manifestaciju. Sve one s kojima smo razgovarali kazale su kako su ponosne što imaju priliku sudjelovati na jednom ovakvom događaju i vidjeti ovoliko zvijezda na jednom mjestu.

Dok se još prepričavaju dojmovi s ovogodišnjeg Večernjakova pečata i pomno analiziraju govori s manifestacije, organizatori su već počeli raditi na pripremi idućeg, te će sljedećeg tjedna biti održana prva prezentacija kandidata za širi popis Večernjakova pečata za 2016. godinu.

Vecernji.ba