Skandalozno: Droga joj važnija od djeteta, Preslatka beba iz Mostara ipak nije vraćena mami

Zbog toga je ovaj mališan, koji nema ni dva mjeseca, od prošlog tjedna našao utočište u ustanovi Majčino selo u Međugorju.

To je, kako piše sarajevski Dnevni avaz, za taj list potvrdila dr. Vesna Brkić, šefica Odjela za pedijatriju KB-a Mostar, gdje je ovaj dječačić bio smješten od dana kada ga je majka napustila.
- U Centru za socijalni rad Mostar odlučili su da je najbolje rješenje da se beba smjesti u Majčino selo, jer majka nije htjela da pristane na liječenje od ovisnosti, što je bio uvjet da joj se dodijeli dijete - kazala je dr. Brkić.

Istakla je da je beba u vrijeme boravka na ovom odjelu napredovala u razvoju i da je otpuštena u odličnom zdravstvenom stanju.

Bijeg iz bolnice

Bosiljka Spajić 24. 11. prošle godine rodila je dječačića, a drugi dan pobjegla je iz bolnice ostavivši dijete. U bolnicu je došla u pratnji muškarca za kojeg je tvrdila da je njen muž, ali kasnije se ispostavilo da je Spajić razvedena i da je osoba koja je sklona uživanju narkotika te da ima još dvoje djece o kojima se brinu njeni roditelji.

Iako je nekoliko dana nakon bijega posjetila svog sinčića u bolnici i izrazila želju da ga uzme sebi, to se nije dogodilo.