FOTO  Silvio Nardo sa svojim prijateljima u Restoranu „Romansa“ u Mostaru

Silvio Nardo
Uz goste iz Montegrotta, grada prijatelja Mostara, i Estea svečanoj večeri bili su nazočni i mostarski gradonačelnik Ljubo Bešlić, načelnik Odjela društvenih djelatnosti Božo Ćorić i članovi KUD-a sv. Ante iz Cima, koji su izveli i prigodni kulturni program.

Tom prigodom Nardi, koje je u proteklih 15-tak godina nebrojeno pomagao Mostaru  donacijama različitim korisnicima i ovom prigodom sa svojim prijateljima uručio je donaciju društvu sv. Ante iz Cima.

Gradonačelnik Bešlić  naglasio je dobru suradnju s Montegorotom, ali i još nekim talijanskim gradovima od Pescare, do Assisia, s kojim je skoro potpisan i Protokol o suradnji  između dva grada u cilju  realizacije zajedničkih inicijativa iz oblasti gospodarstva i turizma, kao i sudjelovanje talijanske vlade u projektu obnove Starog mosta. Svakako kruna dosadašnje suradnje, istaknuo je Bešlić, bit će idući Međunarodni sajam gospodarstva Mostar 2011, čiji će zemlja partner biti Republika Italija.

Nardo je ovom prigodom ponovio službeni poziv gradonačelniku Bešliću i izaslanstvu Grada Mostara da u rujnu ove godine sudjeluje na skupu gradova prijatelja Monegrotta s ciljem razmjene iskustava u upravljanju gradovima.