Šesti Dani filma Mostar u CineStaru od 23. do 27. studenog

Za subotu, 24.studenog, predviđeni su filmovi, "Cvjetni trg" od 20 sati, u 21 sat možete pogledati "Sonja i bik" dok je erotska drama redateljice Irene Škorić "7 seks 7" na programu od 22 sata.

Pored ovoga, ljubitelji sedme umjetnosti u kinima s pet zvjezdica, u nedjelju 25. studenog u 22 sata bit će u prilici pogledati i pobjednika ovogodišnjeg Pulskog festivala, film redatelja Damira Čučića "Pismo ćaći". Isti dan, ali u 21 sat, na programu je novi, nagrađivani film Branka Schmidta "Ljudožder vegetarijanac".

U ponedjeljak, 26.studenog, od 21:35 sati preporučamo crnogorski film "As Pik" redatelja Draška Đurovića, u kojem glumi i holivudski glumac Michael Madsen. Inače, film je ove godine premijerno prikazan na "Montenegro film festivalu" u Herceg Novom.

Zadnji dan festivala, utorak 27.studenog, na programu su srpski film " Crna Zorica" od 20 sati te predstavnik slovenske kinematografije "Archeo" koji je na rasporedu u 21 sat.

U dopunskom dijelu programa bit će prikazani najbolji radovi sa dva "sestrinska" festivala, neumskog NAFF-a i širokobriješkog MFF-a.

Kao i svake godine glavni dio organizacije preuzeli su Slaven Knezović i Maja Lasić