Pronađi put u svoj zdrav život zajedno s UG Moj Grad Mostar

Mostar, Hum, brkanovo brdo, Mostar, stanovi, cijena, Mostar, noć, pljačke, javna rasvjeta, Katarina Zovko Ištuk, Mostar, pjesma, Mostar, pravo na grad, Mostar, stručne radionice, Katarina Zovko Ištuk, Mostar, Mostar, izbori
...u sklopu projekta „Pronađi put u svoj zdrav život". Naime, svrha i cilj istih je educirati mlađu populaciju o svim potencijalnim implikacijama i efektima nezdravog načina života koji nerijetko dovodi do različitih oblika ovisnosti.
Radionice će biti održane u razdoblju od 23.09 do 10.10. tekuće godine, u prostorijama župe „sv. Matej". Ciljna skupina, koju se primarno želi educirati, su sva djeca u dobi od 13 do 16 godina. Prijave se vrše do 22.09.2016. a iste se mogu načiniti uz dostavljanje osobnih podataka: ime, prezime, dob i kontakt
• putem mail-a - [email protected],
• kontaktiranjem Udruge preko FB page-a - Udruga „Moj Grad" Mostar
• pozivom na broj - 063/ 845- 922
Nositelj projekta je UG „Moj Grad" Mostar, koja nastavlja svojim aktivnostima doprinositi stvaranju i razvijanju svijesti građana o ključnim i vitalnim segmentima života, posebice onima koji su od opće koristi za lokalnu sredinu. Generalni pokrovitelj projekta je Federalno ministarstvo obrazovanja i nauke. Uvaženi gosti predavači su doktori znanosti i višegodišnji zdravstveni djelatnici koji svojim djelovanjem proklamiraju zdrav i odgovoran način života: dr. Siništa Skočibušić, psihologinja Mirjana Brajković te don Mile Vidić.
Članovi Udruge pozivaju svu djecu grada Mostara i okolice da svojim prisustvom uveličaju događaj te svojim iskrenim promišljanjima doprinesu što kvalitetnijoj realizaciji projekta. U sklopu finale realizacije planiran je i studijski posjet zajednici „Pape Ivana XXIII" - Mali Prolog.

Očekujemo Vaše prijave na jedan od ranije navedenih kontakata, i radujemo se Vašem dolasku!