Program događanja na izložbenom prostoru HT ERONET-a na Međunarodnom sajmu gospodarstva Mostar 2018.

ht eronet sajam
PREDSTAVLJANJE NOVE USLUGE (utorak i srijeda, cjelodnevno)
Fleet management/Upravljanje voznim parkom
HT Eronet, će u suradnji s partnerom Mobilisisom, najaviti novu uslugu - Upravljanje voznim parkom, koja će korisnicima omogućiti jednostavno i efikasno upravljanje voznim parkom. Na HT Eronet štandu korisnici će, tijekom utorka i srijede, moći dobiti sve potrebne informacije od prodajnog osoblja HT Eroneta, kao i od tehničkog osoblja partnera Mobilisis. HT Eronet partner, tvrtka Mobilisis iz Varaždina, jedan je od lidera u području praćenja vozila na tržištu regije. Mobilisisovu platformu za upravljanje voznim parkom koriste brojne regionalne tvrtke, a s novom HT Eronet uslugom ista će biti dostupna i korisnicima u Bosni i Hercegovini. Fleksibilno rješenje, dodatna opcija roaminga praćenja, kao i mnoštvo predefiniranih izvješća, korisnicima će korisnicima omogućiti potpuno novi način uvida u upravljanje voznim parkom.

SRIJEDA, 11. TRAVNJA 2018.

11 sati - Potpisivanje Sporazuma o suradnji između HT ERONET-a, Ericssona Nikole Tesle i Sveučilišta u Mostaru
Uime HT ERONET-a nazočnima će se obratiti predsjednik Uprave Vilim Primorac.

Nakon potpisivanja Sporazuma i izjava, kratko druženje s novinarima i upoznavanje s konferencijom: Izazovi digitalnog doba - jesmo li spremni?, u organizaciji HT ERONET-a i suorganizaciji Federalnog ministarstva prometa i veza

15 sati - Posjet izaslanstva HUAWEI-ja štandu HT ERONET-a

ČETVRTAK, 12. TRAVNJA 2018.

Konferencijska dvorana, Paviljon 1
12 sati Konferencija „Izazovi digitalnog doba - jesmo li spremni?"
(trajanje do 14 sati, detaljan program u prilogu)

PETAK, 13. TRAVNJA 2018.

Promocija ICT USLUGA
HT ERONET će prezentirati kompletni portfolio ICT usluga, a na sajmu će zainteresiranim korisnicima biti prezentirana i nova ICT platforma, koju će HT ERONET izbaciti na tržište tijekom travnja. Nova platforma poboljšava korisničko iskustvo i omogućuje pristup i upravljanje HT ERONET uslugama iz ICT portfolia.

11 - 12 sati   promocija ICT usluga -  predstavljanje mladoga tima Amplius tvrtke/ promocija pametnog privjeska...
 
15 - 16 sati Promocija sportskog programa na HOME.TV-u, izvrsna suradnja s HNL - Arena /  darivanje naših korisnika:  2x dres Hajduka, 1x dres Dinama i 1x Dres Rijeke te ulaznice za derbi Hajduka i Dinama (Split 21.4.)
 
16 - 17 sati   Promocija sadržaja HOME.TV-a /
GOST: intervju s  TV urednikom ĐeloM Hadžiselimovićem , predstavljanje dokumentarnog kanala DokuTV odabrao Đelo Hadžiselimović

SUBOTA, 14. TRAVNJA 2018. 

Zadnji dan/ izvlačenje  dobitnih kupona, darivanje korisnika