FOTO/VIDEO   Premijera spota klape Hrvoje za pjesmu Moj sritni zavičaj

klapa Hrvoje
klapa Hrvoje
Spot je nekoliko mjeseci radila produkcijska kuća Kadar iz Širokog Brijega kako bi imali odlične kadrove koji prate tekst ove pjesme o Hercegovini.

„Mi smo više nego zadovoljni spotom, jer je to ono što smo htjeli, pokušati pjesmom, tekstom, glazbom i ovim spotom prikazati ono što je Hercegovina. Željeli smo da oni koji ne poznaju dovoljno naš zavičaj kroz ovu pjesmu vide sve one ljepote koje Hercegovina nudi, a mislimo da smo u tome uspjeli. Neka nam nitko ne zamjeri, ali smo sigurno da nitko od naših kolega iz svijeta glazbe nije napravio živopisniju pjesmu i spot o Hercegovini. Naša klapa svojim radom želi potaknuti i druge klape i glazbenike da još više i bolje rade i proizvode svoje pjesme. Klapa Hrvoje svojim radom želi prije svega pokazati kako domaće snage imaju potencijala i da mogu ponuditi dobre pjesme kojima se šalje pozitivna priča o našem zavičaju", ističu članovi klape.

Spot, koji je snimljen u HD rezoluciji, uskoro će biti emitiran u programu mnogih TV kuća u Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj.

Inače, tekst za pjesmu Moj sritni zavičaj napisao je član klape Vanja Gavran, a glazbu i aranžman Živko Ključe, također član klape i jedan od najistaknutijih suvremenih skladatelja u regiji, te utemeljitelj i voditelj mnogih klapa u Hercegovini i Dalmaciji.