Predsjednik Uprave HT ERONET-a Primorac razgovarao s predsjedateljicom Krišto

kristo i primorac
kristo i primorac
... predsjednikom Uprave Vilimom Primorcem. Predsjednik Uprave HT ERONET-a Vilim Primorac zahvalio je gđi Krišto na posjetu te ju izvijestio o trenutačnom stanju u tvrtki, rezultatima poslovanja za 2017. te planovima za ovu godinu.

„Ono što mogu sada naglasiti jest da je tvrtka nadvladala probleme i negativnosti kojima je bila opterećena prije nekoliko godina, u vrijeme kada ju je preuzimala sadašnja Uprava. HT ERONET je danas tvrtka sa stabilnim prihodima i smanjenim troškovima, a naš cilj je - daljnja stabilizacija, uvećanje vrijednosti tvrtke... Radimo na poboljšanju i širenju mreže, povećanju broja korisnika, tehnološkom rastu i napretku.

Stvorili smo stabilne osnove za daljnje poslovanje, i želimo, u pravome smislu te riječi, biti prava digitalna kompanija za digitalno doba, što je moto kojim se vodimo. U tom kontekstu, od Vijeća ministara očekujemo i licencu za 4G mrežu što nam je jedan od prioriteta u ovoj godini, a radi podizanja kvalitete usluge na najvišu razinu, kao i rasta zadovoljstva naših korisnika koji su nam uvijek u fokusu.

Stoga mogu slobodno kazati da će ova, 2018., biti godina 4G mreže. Također dokazali smo se i kao tvrtka koja ima visokorazvijenu društvenu odgovornost, što smo mnogim projektima i tijekom 2017. potvrdili", kazao je Primorac.

Predsjedateljica Krišto izrazila je zadovoljstvo što je, kako je naglasila, HT ERONET izrastao u tvrtku koja ima sve preduvjete postati lider u svome području.

„Raduju me pozitivni poslovni rezultati HT ERONET-a i stabilizacija tvrtke. Ono što ja mogu kazati jest da ćete uvijek imati našu potporu, a nadam se da će 2018. godina biti još bolja i poslovno uspješnija, što vam od sveg srca želim", naglasila je, između ostaloga, Krišto.