FOTO  Predsjednik Unije studenata ”Džemal Bijedić” HŠK Zrinjski poistovjetio s fašizmom

Predavači i učitelji takve "nauke" dobili su i svoje mlade učenike koji se nažalost nalaze na odgovornim položajima. Univerzitet "Džemal Bijedić" u Mostaru često se diči svojim različitostima te se ističe kako na istome svoja znanja stječu studenti različitih nacionalnosti. Onda bi valjda i Unija studenata ove visokoškolske ustanove trebala voditi računa o tome kako istupa u javnosti.

No, da u praksi nije onako kao u teoriji dičenja već spomenutim "antifašizmom" dokazao je i predsjednik Unije studenata Univerziteta "Džemal Bijedić" Alen Jaganjac koji je na svome facebook profilu objavio status u kojemu je mostarski Hrvatski športski klub "Zrinjski" poistovjetio s fašizmom. Po već iskušanom receptu da je sve sa zapadne strane grada na Neretvi fašističko Jaganjac je napisao:

"Sutra se igra jedna zanimljiva utakmica, utakmica u kojoj se sastaju sve suprotnosti ovog svijeta. Sutra u 13h u Mostaru igra Fašizam prozv Antifašizma, mržnja protiv ljubavi, sramota protiv ponosa, krađa protiv prkosa... Sutra igraju Zrinjski i Velež...... Neka pobjede one prave ljudske vrijednosti, NEKA POBJEDI MOJ VELEŽ..."

Ovaj mladić vjerojatno zna da u HŠK "Zrinjski" igraju momci svih nacionalnosti i vjeroispovijesti pa samo uspoređivanje Zrinjskoga s fašizmom pokazuje s koliko znanja dotični barata. Čak i da za Zrinjski nisu igrali Zoran Rajović, Zajko Zeba i njihovi sunarodnjaci po kojoj osnovi se jedan klub može nazvati fašističkim!? Jel možda zbog toga što ima prefiks "hrvatski"?

Smrt "fašizmu", sloboda unitarnoj BiH bez Hrvata i Srba! Jel tako Alene!?

PolitikaPortal.info