FOTO   Mostar: Poznati dobitnici III. Natječaja Pričom i(li) Fotografijom do nagrade

nagrada, Mostarski sajam

Mostarski sajam u suradnji sa Društvom hrvatskih književnika Herceg Bosne, i tvrtkom Katarina d.o.o. proveo je Nagradni natječaj - Pričom i(li) fotografijom do nagrade na temu „Tu je moj dom". U skladu s pravilima Natječaja formirano je Povjerenstvo u sastavu: Ivan Sivrić i Grgo Mikulić ( za književni dio) i Stojan Lasić i Stanislava Borovac (za fotografije).

Povjerenstvo je pregledalo je prispjele radove i ustanovilo je da se na Natječaj prijavilo 14 (četrnaest) autora proznih sastava i 17 (sedamnaest) autora s 22 (dvadeset dvije) fotografije. Nakon pregleda radova Povjerenstvo odlučilo je sljedeće:

Prva nagradu za književni sastav dodjeljuje se Vedrani Pavlović iz Stoca, dok je druga nagrada za književni sastav dodjeljuje se Draganu Bobanu iz Mostara.
Prva nagrada za fotografiju dodjeljuje se Jozi Mandži , a druga nagrada za fotografiju pripala je Mladenu Topiću!

Nagrade za koje se pobrinula tvrtka Katarina d.o.o. će biti uručene na Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru, u utorak 9. travnja 2019, kada cemo ujedno otvoriti i Prvu samostalnu izlozbu prošlogodišnje pobjednice Natjecaja Anamarija Bilić