Pošast u Mostaru: Žene vise u kladionicama

Ispočetka smo se kladili na rezultate nogometnih liga, a s vremenom ponuda je porasla tako da se kladi na sve i svašta. Jedna od najpopularnijih igara u kladionicama je bingo, a igra je tako zarazna da ima onih koji su u stanju po nekoliko sati buljiti u ekran i čekati svoje brojeve.

Nemam pojma što je sa mojom ženom, ali zna sjediti u kladionici igrajući bingo po nekoliko sati. Zbog tog njenog hobija često ostajem bez ručka, i ne znam što da radim. Pričali smo o tome, ali usprkos obećanjima da će prestati, ona ne prestaje igrati. Vjeruj da mi nije do novca, ali mi je neugodno da moja žena sjedi u kladionici i igra bingo po nekoliko sati, rekao nam je jedan naš sugrađanin.

Zaista i sami smo primjtili u par kladionica žene za visećim stolovima kako igraju bingo. U jednoj od njih čak smo zatekli ženu sa dvoje djece kako se kocka, a djeca sjede za stolom.

Dobro ste primjetili, rekla je djelatnica jedne kladionice i nastavila: Sve više žena se kocka i dolaze u kladionicu okušati sreću. Uvijek je bilo djevojaka i žena koje su uplaćivali listiće, ali ovo sa bingom je pretjerano. Vjerujte da i je i nama djelatnicama neugodno kada nam u poslovnicu dođe žena sa dvoje djece i tu provede nekoliko sati.

HERCEGOVINA.info