FOTO  Počela humanitarna akcija "Podjelimo radost Božića" u organizaciji GO Mladeži HDZBiH Mostar

Mladež HDZ BiH, Božić, Mostar

...posjetilo je Osnovnu školu za djecu s posebnim potrebama u Mostaru. Tom prigodom predstavnicima škole uručeni su poklon paketići u povodu predstojećeg blagdana Sv. Nikole. Prema riječima Daria Pušića, predsjednika GO Mladeži HDZBiH Mostar i ove godine nastavljena je tradicija organiziranja humanitarnih akcija za pomoć svim osobama koje se nalaze u stanju socijalne potrebe i instituacijama koje skrbe o djeci s posebnim potrebama.

Tijekom današnjeg uručenja donacije GO Mladeži HDZBiH Mostar, riječi zahvale u ime mostarske Osnovne škole za djecu s posebnim potrebama uputila je ravnateljica Maja Mustapić. Istaknula je kako već tradicionalno, GO Mladeži HDZBiH Mostar dariva štićenike ove mostarske škole, a ovogodišnja donacija u didaktičkim instrumentima bit će im od izninme pomoći u svakodnevnom radu s djecom.
Značajka ovogodišnje humanitarne akcije jeste pomoć u hrani, odjeći i obući beskućnicima i socijalno ugroženim, a odvijat će se svake adventske nedjelje tijekom mjeseca prosinca na području Grada Mostara. Pušić je pozvao svekoliko članstvo Mladeži i građane Grada Mostara da se odazove akciji.