Planinarsko društvo HPD Prenj 1933 otvorilo tečaj za sve sve aktivne i tjelesno zdrave planinare

planinarenje

Tečaj je otvoren za sve aktivne i tjelesno zdrave planinare, nebitno jesu li članovi našeg planinarskog društva ili nekog drugog. Želimo i mladim ljudima iz malih sredina kojima se mjestu gdje žive ne pruža mogućnost za bavljenje aktivnostima koje ih zanimaju dati priliku da postanu dio tima koji ih može podržavati i da napreduju.

Bitno nam je da se ljudima koji imaju sklonosti za aktivnosti ove vrste pruži mogućnost da se susretnu, da usvajaju nova znanja i vještine što će znatno doprijenijeti snažnijem razvoju visokogorstva i alpinizma u BiH i većoj kvaliteti života u lokalnoj sredini. Novi horizonti uvijek donose širinu.

HPD Prenj 1933 tri godine zaredom je organizirao ovu vrstu tečaja što je urodilo podmlađivanjem našeg društva i oživljavanjem ovih aktivnosti i u manjim sredinama. Dobili smo novu pokretačku energiju.

Ovo je četvrti put i ne kanimo stati. Želimo da to bude iz godine u godinu bolje i kvalitetnije. Imamo divne planine i odlične uvjete za alpinizam, znamo da postoje mladi ljude puni želja za učenjem i usvajanjem planinarskih i alpinističkih vještina koje potiču samodisciplinu, aktivnost, brigu za slabijeg, zdrav način života.

Pomozite nam da dođemo do njih jer što je više zdravih ljudi i ima nade da će nam i društvo biti zdravije.

Nadajući se da ćete najavu zimskog alpinističkog tečaja 2016. objaviti u medijima za koje radite, srdačno vas pozdravljam!