FOTO  Otvoren međunarodni tečaj PNF-a u Mostaru

Proprioceptivna neuromuskularna fascilitacija priznata je kao najbolja metoda za poboljšanje opće fleksibilnosti ciljane mišićne skupine. Sudionicima tečaja i gostima obratio se i mostarski gradonačelnik Ljubo Bešlić koji je tom prigodom kazao kako je Grad Mostar prepoznao je važnost aktivnosti koje provodi Udruženje fizioterapeuta i stoga dao svoju punu potporu organizaciji ovog tečaja.

-Tim više što je on međunarodnog karaktera jer su osim polaznika iz naše zemlje među i oni iz susjedne nam Hrvatske. Svim polaznicima želim puno uspjeha i da sutra kada ga završe budu na korist svima onim kojima je njihova stručna pomoć potreba, a organizatorima sve čestitke i također puno uspjeha-istaknuo je gradonačelnik.

Svečanosti su uz ostale bili nazočni i direktor RMC-a dr. Zlatko Guzina, šef Službe za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Edin Alikalfić, prof. dr. Mladen Mimica, dekan Fakulteta zdravstvenih studija Sveučilišta u Mostaru, Irvin Markotić, u ime tvrtke Bauerfeind te Zdenka Šefman, specijalista neurofizioterapeut iz Slovenije. Uz ostale sponzor međunarodnog tečaja PNF-a je i MUP HNŽ-e.

hercegovinainfo /foto: promediaohoto