Osnovan Biciklistički klub Mostar

Biciklisti Mostar
Biciklisti Mostar
Kako je istaknuo na Osnivačkoj skupštini, Biciklistički klub Mostar osnovan je u cilju razvitka i unaprjeđenja biciklističkog sporta, kako na području Mostara, tako i cijele Hercegovine.

U ostvarivanju svojih ciljeva, Klub će poduzimati aktivnosti na unaprjeđenju biciklizma, organiziranju i provođenju sportskih i drugih aktivnosti sa sadržajem biciklističkog sporta te čovjekova zdravlja.

"Nastojat ćemo osigurati uvjete za razvoj, kako rekreativnog, tako i sportsko-natjecateljskog biciklizma, a svakako ćemo propagirati bicikl kao ekološko prijevozno sredstvo, te se zalagati za povećanje sigurnosti biciklista u prometu", kazao je predsjednik Kluba Toni Zorić, izrazivši uvjerenje kako će Grad Mostar što žurnije dati suglasnost za korištenje imena Mostar u nazivu ovog kluba kako bi se uspješno okončao proces njegove registracije.

Klub će uskoro imati svoju web stranicu na Internetu na kojoj će se nalaziti osnovni podaci o Klubu, najnovije vijesti iz svijeta biciklizma, zatim vijesti s izleta i natjecanja, trenutne aktivnosti, projekti Kluba itd, dodao je Zorić.

(Fena)