FOTO  Online student servis: Cilj studentima omogućiti poslove tijekom studiranja

online student servis, student, studenti, studentski servis

Online Student Service je ideja za projekat nastala nakon registracije Udruženja "Studentski Servis" s kojom je planirano omogućiti studentima kratkoročne poslove kako bi se poboljšali uvjeti studiranja.

Ciljevi projekta su: Zalaganje za povećanje broja studenata kako bi se svima pružila podjednaka mogućnost školovanja. Rad na uspostavljanju baze podataka i vođenja evidencija studenata, te obogaćivanje studentskog i društvenog života studenata. Rad na postizanju što veće stope zaposlenih mladih ljudi, istražujući potrebe tržišta rada. Zalaganje za usklađivanje upisnih kvota na fakultetima i potreba na tržištu rada, kao i osnivanje novih fakulteta, smjerova deficitarnih zanimanja. Rad na razvijanju novih ideja za studijske programe, životne sredine, infrastrukture i ljudskih resursa. Zalaganje za postizanje akademskog uspjeha uz najbolju praksu u gradu, općini i državi. Zalaganje za kontinuirano obrazovanje svih ljudi, svih životnih dobi, radi intelektualnog obogaćivanja pojedinca i društva u cjelini. Rad na uspostavljanju i razvijanju komunikacije i partnerstva s poslodavcima u privatnom, neprofitnom i javnom sektoru, radi ostvarivanja zajedničkih interesa u skladu sa zakonom. Suradnja sa istim ili sličnim udruženjima radi efikasnijeg ostvarivanja ciljeva i djelatnosti udruženja. Izdavanje vodiča, brošura, mapa i drugih publikacija u svrhu ostvarivanja ciljeva i djelatnosti udruženja.

Ideja je nastala prije gotovo dvije godine. I od tad se uspješno razvija. Mali, ali vrijedan tim čine:

Iva Đikić, Jozo Vasilj, Andrej Vasilj, Dijego Šainovic i predsjednik Kristian Marić. U timu su još Filip i Antonio koji studiraju u Švedskoj.

ONLINE STUDENT SERVICE možete pratiti OVDJE!