Olovka za mostarske školarce

olovke
Riječ je o ponosnim ljudima koji nisu u određenom trenutku imali sreće, pa su sada prisiljeni doslovno preživljati i boriti se za svakodnevicu. Nama na srcu posebno leže djeca iz tih obitelji.

Kao i svake godine do sada, želimo, uz Vašu pomoć, pomoći djeci i mladima iz naših obitelji da im početak školske godine prođe što ljepše i bezbolnije. Ovaj put se prikuplja školski pribor: od olovaka, bilježnice, zadaćnice i sve što je djetetu potrebno da prati nastavu i uči bez onih ikakvih vanjskih prepreka.

Trenutno na popisu imamo 25 učenika i učenica koji pohađaju osnovnu ili srednju školu.
Plan je ovakav: svi oni koji su zainteresirani za sudjelovanje u ovom projektu mogu nam se slobodno javiti u inbox. Svatko će u inboxu dobiti okvirne podatke jednog učenika ili učenice te što im je od školskog pribora najpotrebnije.
Nakon što sve prikupimo, podijelit ćemo našim školarcima.

Pozivamo sve Vas koji ste u mogućnosti da nam se pridružite akciji i da pomognete djeci i mladima da im nova školska godina krene lakše i s manje stresa. Zahvaljujemo unaprijed! :)

P. S. Naravno, kao i u svakoj akciji do sada, nikakvo fotografiranje ili eksponiranje djece ne dolazi u obzir. Dostojanstvo djeteta mora uvijek ostati zaštićeno.