Održana radionica za službenike za informiranje

radionica

Tema radionice bile su strategija komunikacije, strateški okvir i ključni elementi PR-a i komunikacijskog plana, odnosima s medijima, osnovnim alatima u radu s medijima i načinima efektivnog i učinkovitog komuniciranja.

            Sudionici radionice su kroz teorijski i praktična rad stekli dio znanja i vještina iz navedenih oblasti komunikacije, s ciljem da se ojača suradnja službenika za informiranje i novinara.

Jedan od zaključaka radionice, a što su podržali i predstavnici SIDA-e, je da se putem Saveza općina i gradova Federacije BiH organizira sastanak svih službenika za informiranje i odnose s javnošću u gradovima i općinama, kako bi se napravila suradnja, koristile i razmijenile dobre prakse u radu i komunikacijske strategije.

            Radionicu je vodio mr. Nazif Hasanbegović, ekspert za komunikacije, a održavanja radionice financijski je podržala SIDA, kroz projekt „Razvoj kapaciteta saveza općina i gradova u Bosni i Hercegovini", koju provodi Međunarodna kooperativna agencija udruženja nizozemskih općina VNG - International u suradnji sa SOGFBiH.