Novi ciklus obuke za CNC programere u INTERA TP-u

intera
intera

CNC tehnologije su u procese proizvodnje i obrade metala, drveta i drugih materijala uvele promjene koje su rezultirale sve većom potražnjom za zanimanjima CNC operatera i CNC programera.

Prateći taj trend, INTERA Tehnološki Park već godinama svojim korisnicima pruža znanja iz ovih područja kroz HTEC centar. Kako bi i početkom ove godine polaznici dobili priliku za stjecanje vještina CNC programera, u ponedjeljak, 25.2.2019. godine u 17h u prostorijama INTERA TP-a započet će 11. ciklus ove obuke.

Tijekom 50 školskih sati, polaznici će od iskusnih predavača moći steći znanja koja CNC programer mora posjedovati za operacije tokarenja (turning), glodanja (milling), tokarenja-glodanja (turn-mill) te rezanja žicom (wire cut).

Polaznici će imati i priliku izraditi elemente na CNC strojevima za koje su napravili programe čime će steći znanja neophodna za samostalan praktičan rad. Osim znanjima i vještinama, kroz obuku se nudi i pristup potencijalnom zaposlenju kroz kontakte s poslodavcima o čemu svjedoče i pozitivna iskustva polaznika prethodnih ciklusa.

Svi zainteresirani za obuku za CNC programera sve detaljne informacije o programu i samoj prijavi mogu dobiti na [email protected]