Nova predstava Dragana Marinkovića Mace pred mostarskom publikom 27.travnja u Kosači

Dragan Marinković Maca
Dragan Marinković Maca

Predstava koja je nasmijala do suza publiku u cijeloj regiji prvi put stiže u Hrvatski dom herceg Stjepan Kosača 27.travnja 2017.

U predstavi "Sunce tuđeg neba" Marinković tumači lik "višenacionalnog i multikulturalnog" junaka koji se kao takav našao u situaciji da luta svijetom, tražeći svoje nebo, svoj novi spas.

U pokušaju da se prilagodi novoj sredini, junak ove predstave prolazi kroz mnoštvo situacija i stanja koje idu od euforičnog oduševljenja do nervoze, bijesa, konstantno upoređuje svoj novi dom s onim koji je ostavio iza sebe, donoseći zaključke koje će biti obojene zdravim humorom.

Riječ je o tragikomediji koja opisuje duh vremena koji je iza nas, ali nas i dalje pogađa na nivou posljedica prošlosti. Ovaj satirični komad obuhvaća različita mjesta, vrijeme i uspon civilizacije s krajem dvadesetog stoljeća gdje se provlači još uvijek aktualno pitanje: otići ili ostati?

Ulaznice po cijeni 15 KM I 20 KM za VIP mogu se kupiti u pretprodaji od danas na info pultu Mepas Mall-a I online preko kupikartu.ba.

Novosti partite na facebook stranici organizatora https://www.facebook.com/PRimera.Mostar/