FOTO  Nezapamćen interes za besplatne tečajeve Studentskog zbora,njemački jezik čak 900 prijava

studenti, studentice, fakultet, fakultet, bolonjski sustav, stipendije, Tomislavgrad, stipendije, Čitluk, stipendije, studenti, stipendije, Elektroprivreda HZHB, JP Elektroprivreda HZ HB, JP Elektroprivreda HZ HB d.d. Mostar, Tomislavgrad, stipendije, studentski zbor, tečajevi, studenti, Studentski rad , Uprava za indirektno oporezivanje, Porez na prihod , županijske stipendije, Vlada HB županije, studenti, stipendije, županijske stipendije, pravo na stipendiju, Tomislavgrad, studenti, studiranje
...na višu razinu i time na najbolji način koristi mogućnost da studenti obrazuju jedni druge uz maksimalnu uštedu!

Studentski zbor već treću godinu za redom organizira besplatne tečajeve za sve studente Sveučilišta u Mostaru. Studentski zbor ove godine je pružio studentima tečajeve engleskog, njemačkog, francuskog jezika, tečaj znakovnog jezika, plesa, baleta te samoobrane. Zanimanje studenata za pohađanje tečajeva ove godine je znatno veće od dosadašnjih godina. Ove godine Studentski zbor je dobio čak 2700 prijava. Sama brojka prijava govori kako je ove godine Studentski zbor na čelu s predsjednicom Janjom Marušić zaista aktivirao studente, potaknuo ih da dodatno usavrše svoje znanje na nekome od gore navedenih tečajeva. Studenti su rapoređeni u grupe, po razinama znanja jezika. Tečaj plesa je počeo već u utorak 10.ožujka. Predsjedništvo Studentskog zbora jako je zadovoljno jer je broj prijava pokazatelj da su za studente napravili upravo ono što im je potrebno.

Raspored i termini grupa tečajeva jezika:
(studenti koji su upisali tečaj samoobrane, i baleta će biti naknadno obavješteni o terminima putem maila)

Studentski Zbor Sveučilišta u Mostaru također organizira besplatan tečaj engleskog jezika za studente Akademije likovnih umjetnosti, te ostale studente koji žive u Širokom Brijegu. Prijave traju od 9. do 13. ožujka i šalju se na mail [email protected]. U prijavi obvezno navesti sljedeće podatke: ime i prezime, broj mobitela, fakultet, i postojeće znanje jezika.

Osim projekta tečajeva, zbor aktivno radi na pripremama Dana zbora. Dani Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru se održavaju već dugi niz godina. Svi sadržaji su podijeljeni u četiri skupine: sportski,zabavni, kulturni i edukacijski. Studentski zbor će uz različite edukacijske sadržaje nastojati studentima prirediti radionice i predavanja kako bi se što kvalitetnije pripremili za buduća zanimanja.

Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru je sve aktivniji i pruža sve veći izbor aktivnosti za sve studente Sveučilišta. O svim dodatnim informacijama vezanima za rad zbora, i aktivnostima koje pruža studenti se mogu infromirati u uredu Studentskog zbora od 9 do 13h.

Engleski jezik raspored 1

studentski zbor,tečajevi

Raspored 2

studentski zbor,tečajevi

Znakovni jezik raspored

studentski zbor,tečajevi

studentski zbor,tečajevi

studentski zbor,tečajevi