FOTO  Ne znate koji fakultet upisati? FPMOZ je pravi izbor!

FPMOZ, studij matematike, FPMOZ, studij kemije, FPMOZ, Studij edukacijske rehabilitacije, FPMOZ, razredna nastava, studij pedagogije, FPMOZ, studij geografije, FPMOZ, upisi
Veliki broj mladih nakon što završi srednju školu u nedoumici je koji studij upisati. U samo nekoliko mjeseci od završetka nastave svršeni srednjoškolci trebaju izabrati studij koji će im u budućnosti obilježiti život.

Mostar kao sveučilišni grad nudi veliki broj fakulteta, a u svemu prednjači Fakultet prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti kao najveći fakultet na Sveučilištu u Mostaru.

Proizašao je iz Pedagoškoga fakulteta akademske godine 2005/2006. Od akademske godine, 2005/2006., Fakultet djeluje po programu Bolonjskoga procesa (3+2+3).Dodiplomski studij traje tri godine, a po njegovu završetku stječe se naziv prvostupnik/ica (baccalaureus/baccalaurea). Diplomski studij traje dvije godine. Njegovim završetkom stječe se naziv magistar/ magistra struke. Nakon toga može se upisati doktorki studij koji traje još tri godine.

U akademskoj 2017./2018. godini na Fakultetu prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti nudi upis na osamnaestc (18) studija i to:

Matematika
Informatika
Tehnika
Kemija
Fizika
Biologija
Znanost o okolišu
Geografija
Turizam i zaštita okoliša
Razredna nastava
Predškolski odgoj
Pedagogija
Fizička kultura
Kineziologija
Viša sportska škola
Glazbena kultura
Stručni studij sigurnosti
Edukacijska rehabilitacija
Promet i logistika

O studijima koje smo do sada predstavili sve možete pročitati na linkovima ispod.

FPMOZ: Predstavljamo studij Biologije

FPMOZ: Predstavljamo studij Fizike

FPMOZ: Predstavljamo studij Matematike

FPMOZ: Predstavljamo studij Kemije

Naš portal će u narednim danima nastavljati predstaviljati i sve ostale studije sa  FPMOZ-a.

HERCEGOVINA.info