Nakon Zagreba, Osijeka i Splita: Mostar će ugostiti stručni skup za nastavnike engleskog jezika

stručni skup, Mostar
...u srijedu, 22. travnja s početkom u 16.30 u dvorani Princess hotela Mepas u Mostaru.
Sudjelovanje na skupu je BESPLATNO, a organizatori „1. Naklada Alfa - Express Publishing ELT AFTERNOON" su pripremili zanimljiv program u želji da nastavnike potaknu na drukčiji pristup u učenju.
Organizatori dovode najvažnije predstavnike svjetski poznate izdavačke kuće Express Publishing, koji će nastavnike upoznati s novim i uzbudljivim pristupima učenju.
„Svojim dugogodišnjim inovativnim radom i spoznajama u učenju i podučavanju engleskog jezika, Express Publishing uspio je unijeti velike promjene u svakodnevnoj nastavi diljem svijeta. Zbog toga smo uvjereni da će nastavnici u međusobnoj razmjeni svojih ideja i iskustava pronaći motivaciju, te u svoje učionice unijeti uvijek dobrodošla osvježenja u podučavanju engleskog jezika", kazala je Ana Babić direktorica Naklade Alfa u BIH, otkrivši kako će predavači na skupu biti Steve Lever i George Kokolas, nastavnici, teacher traineri i ELT savjetnici za Express Publishing koji sudjeluju kao predavači na brojnim ELT događanjima u svijetu.
Motivation, effective learning, technology in the classroom, critical thinking, differentiated instruction samo su neke od atraktivnih tema koje predstavljaju u svojim nastupima.
Za sudjelovanje na skupu zainteresirani nastavnici se mogu prijaviti na 036 334-145/146.
Naklada Alfa je zanimljiva predavanja pripremila i za posjetitelje Sajma gospodarstva u Mostaru.
Danas u 14 sati u dvorani 3 je predavanje na temu „OSNOVNI OBRASCI METODIKE NASTAVE GLAZBENE KULTURE U PRVA ČETIRI RAZREDA DEVETOGODIŠNJE OSNOVNE ŠKOLE", a od 16 sati „EDUKACIJSKA ISTRAŽIVANJA U KEMIJI I UTJECAJ NA NASTAVNU PRAKSU".