Najveći projekat u povijesti Mostara uskoro kreće sa izgradnjom

Mostar, vjetropark, vjetroelektrana, vjetroelektrane, Podveležje, vjetroelektrane, vjetroelektrana, gradnja, izgradnja, vjetroelektrane, vremenska prognoza, vjetropark, vjetroelektrane, mesihovina
... i za županiju s obzirom da će se poboljšati infrastruktura u lokalnoj zajednici gdje će se nalaziti vjetroelektrana. 

Riječ je o najvećem projektu u povijesti Mostara, čije vrijednost iznosi 125 milijuna maraka. Natječaj će biti otvoren mjesec dana, a zatim nakon izbora najpodobnijeg izvođača te potpisivanja ugovora kreće se konačno s početkom radova. Dogovoreno je da se do kraja tekuće godine izgrade dvije vjetroturbine, a do kraja 2014. godine planiran je dovršetak cijeloga projekta. 

- Elektroprivreda BiH je prošli tjedan izašla na teren kako bi izvršili potrebne pripremne radove i već ovaj tjedan, vjerujem, bismo trebali raspisati natječaj za izvođača radova, kazao je Amer Zagorčić, ministar gospodarstva HNŽ-a. Iako je bilo najavljeno da će se raspisati tender za izvođača radova krajem kolovoza, prolongiranje istog neće poremetiti rok završetka radova, piše današnji Dnevni list.