FOTO  Najava zabavnoga programa na Mostarskom sajmu gospodarstva Mostar 2019.

Mostarski sajam
Ove godine Mostarski sajam slavi svoj veliki 22.rodjendan, a kao i do sada ponudit će sigurni smo za svakoga po nešto. Svi izlagači i posjetitelji, ponovno će moći birati nešto iz bogatog i zanimljivog programa tijekom 5 dana trajanja manifestacije poznatije u regiji kao mjesto dobre zabave.
Da bi bili u mogućnosti organizirati zanimljiv program i za svakoga po nešto zaslužni su i naši ponosni sponzori zabavnoga programa- Hercegovačka pivovara i Mostarsko pivo, te HT ERONET, a sa nama su tu i sada već tradicionalni partneri ARTDECO cosmetics, Katarina d.o.o., Dukat FIT i SinkroMO .
Za sve pripadnice ljepšega spola, već posljednje 4 godine, veliku zainteresinarnost privlači nagradna igra Makeover, koju imamo i ovaj put, a o čijim pravilima se svi možete informirati putem FB stranice Mostarskoga sajma. Nagradna igra traje do 27.ožujka, a imena dobitnica bit će poznata i objavljena putem FB-a, čiji ćemo onda finalni izgled prezentirati na glavnoj pozornici sajma tijekom Modnih dana, ovoga puta u 2 termina: četvrtak 11.4.2019. i petak, 12.4.2019. od 13h.
Za styling dobitnica pobrinut će se 2 tima stručnjaka. U četvrtak svoje ideje prezentirati će Nives ĆORIĆ- NICCA, uz potporu vizažistice Ive Marušić i Frizerskog salona STUDIO IN iz Mostara, a onda ćemo u petak gledati kakvu su promjenu uradili Blaga PAVLAK i stručno osoblje Frizersko- kozmetičkog studia SEKA iz Ljubuškog. Da cjelokupni look bude upotpunjen pobrinut će se Marijana Dukić sa svojim predivnim Ma Cheri torbicama, a za nakit je zaslužna Tina Ključe Mihaljević iz Opuzena (TKM Design).
I ove godine sa nama je službeni make up partner- ARTDECO, čije proizvode možete pronaći u svim CM trgovinama diljem BiH, i koji će naše dobitnice darivati sa poklon paketima ne samo Artdeco proizvoda nego i njihove linije Ovnak trendy i Ovnak beauty ! Također ne smijemo zaboraviti ni poklon pakete prirodne kozmetiku GLORIA.
Razlog više zašto se trebate prijaviti za ovu nagradnu igru je što možete osvojiti opuštajuće tretmane lica, oblikovanje, produživanje i ugradnja trepavica, pedikuru, manikuru, trajni lak ili ugradnju noktiju, spraytan i sve to samo zahvaljujući kozmetičkom salonu DŽANA.
Tijekom spomenutog MODNOG DANA, na sajmu će svoje nove kolekcije publici predstaviti Blaga Pavlak, Nives Ćorić by NICCA, butik COOL, Modni Studio NIT iz Sarajeva i Mersiha Šukman nakit iz Jablanice, Ma Cheri by Marijana Dukić, te mladi frizeri Srednje medicinske škole Sestara Milosrdnica-odjel frizeri iz Mostara.
A da sve bude u dobrom ritmu pobrinut će se i naše domaće DJ snage, Dj Marina Mimosa i DJ Bosso.
I ove godine imat ćemo plesne revije za male i velike, gdje će glavnom pozornicom prodefilirati plesači PS MoStars, Mostarske mažoretkinje, PS Flash,ŠPK Zrinjski, Čapljinske mažoretkinje, Tomislavgradske mažoretkinje, Mažoretkinje Prozor-Rame, PS Pro.dance, PS B-Dance, PS Erigo-D, Mažoretkinje Širokog Brijega, Baletna škola iz Mostara, HPK Široki, HPK Grude, HPK Posušje i Mažoretkinje Uskoplje, a u subotu za sve najmlađe imat ćemo i dječji program o čijim detaljima ćemo vas izvjestimo vrlo brzo.
Podsajamska manifestacija Sajam knjige i ove godine nastavlja svoju suradnju sa Društvom hrvatskih književnika Herceg-Bosne, gdje ćemo ugostiti mnogobrojna književna imena sa naših prostora, kao i mnogobrojne izdavačke kuće koje će , nadamo se zadovoljiti apetite ljubitelja pisane riječi. Treću godinu za redom organiziramo i nagradni natječaj Pričom i(li) fotografijom do nagrade na temu „Tu je moj dom" čija pravila su objavljena na našoj FB stranici i web stranici Mostarskog sajma i DHKHB, a gdje će svi srednjoškolci i studenti, koji su ljubitelji pisane riječi kao i fotografije moći sudjelovati i osvojiti vrijedne nagrade našeg sponzora KATARINA doo.
Prošle godine imali smo izložbu pobjednice 1. Natječaja iz 2017., Mihaele Turudić, dok se ove godine radujemo izložbi fotografija prošlogodišnje pobjednice Anamarije Bilić, pod nazivom Retrospektiva. Također ćete vidjeti i izložbu slika ( ulja na platnu) sa festivala WomEmpower.
Od radionica izdvojit ćemo Aktivni roditelji-aktivno dijete, na kojoj ćemo 10.4. okupiti stručnjake iz svijeta fitnessa, športa, psihologije, nutricionionizma i koji će pokušati dati prave odgovore na Vaša pitanja. Na Radionici će sudjelovati Anita Glibić i Ivana Džidić ispred SCM Fitness Mostar, Rehabilitacijski centra ŽIVOT, Nevena Pandža, mag. nutr. i Vedina Ajanović, dipl. psih. ispred Centra zdravih navika, Vladimir Slišković nogometni trener te osoblje CITY SPA centra iz Mostara.
Kako spominjemo nutricionizam, da sve bude slađe na sajmu ali i zdravo pobrinut će se NOA cookies&cakes, FIT prehrana, Slatki Kutak, Ružica Slezak, Zdravo i Ukusno, koji za Vas spremaju i slatku nagradnu igru. A da ne osjećate grižnju savjesti zbog unešenih kalorija, pobrinut će se City Spa team koji će za Vas pripremiti i prigodne vježbe. Stoga, ne zaboravite od 9.-13.4. očekujemo Vas na 22.Međunarodnom sajmu gospodarstva -Mostar 2019.
Vidimo se!