FOTO  Najava: Sunčana strana 19. - 21.ožujak 2015.g.

sunčna strana dlana, Dawnov sindromom, Mostar
Cilj projekta je unaprjeđenje kvalitete življenja djece s Down sindromom, posebno kroz njihovo edukacijsko uključivanje u društvenu zajednicu od najranije dobi. U projektu planiramo sudjelovanje 80-ero djece iz različitih udruga te oko 100 volontera iz studentskih udruga Sveučilišta i Vas kao naših gostiju projekta. U okviru ovog projekta predviđene su radionice pisanja,crtanja, slaganja, plesanja, pjevanja,Teddy Bear Hospital te natjecanja u sportskim igrama prilagođenim djeci s DS. U zabavnom dijelu programa pridružit će nam se mlađe članice ŠPK Zrinjski te će djeca s DS imati priliku recitiranja svojih pjesama.

Ove godine planirano je proširenje projekta na 3 dana.
Planirano period održavanja projekta je 19. - 21.ožujak 2015.g.
Prvi dan uključuje sastanak svih volontera, prikaz dokumentarnog filma i debatu/tribinu na ovu temu. Održavanje u Amfiteatru Medicinskog fakulteta s početkom u 17h.

Drugi dan je središnji događaj u dvorani prethodno opisan u teksu, a održava se u dvorani Osnovne škole „Silvije Strahimir Kranjčević", Bijeli Brijeg, u vremenu od 9 - 12h.

Treći dan će se održati sportske igre među volonterima kako bi se volonteri međusobno više družili i razmijenili iskustva. Održavanje u istoimenoj sportskoj dvorani.

Isti dan navečer zajedničko druženje zaokružili bismo humanitarnim after partyem u Arabica club-u.

Sunčana strana dlana naš je najveći projekt i organiziramo ga već treću godinu za redom.