Najava: Pučko veselje u Gorancima

goranci
... portal Goranci online i Eko udrugu Vilino polje organizira Hrvatsko kulturno umjetničko društvo Goranci.

Ove godine sprema se nešto veličanstveno, nešto što se do sada u ovom kraju nije viđalo. Pripreme za manifestaciju su u punom jeku, a na impozantnoj bini na sportsko-rekreacijskom centru Bili Greb posjetitelji će se zabaviti uz Sinove Hercegovine, KUD Brotnjo, HKD Vrila, KUD Crnačnica, Knešpolje, HKUD Gorance, a sve će to potrajati do kasno u noć sa grupom Prima. Voditelji programa bit će Frano Mikulić i Ante Boban - Bujica.

Na Pučkom veselju će se dodijeliti nagrade najboljim fotografima čije fotografije osvoje nagrade n foto natječaju „Prirodne ljepote zavičaja".

Koncert na sportsko-rekreacijskom centru Bili Greb počinje u 20 sati, a vjerujemo kako će već po tradiciji to biti jedan od bolje posjećenih događaja na području Hercegovine.

Ovim putem se zahvaljujemo našim sponzorima bez kojih nebismo mogli organizirati po četvrti put Kulturno ljeto, a to su: Elektroprivreda HZHB, Eurosan, Central osiguranje, Karlovačko, City Hotel, Antonio commerce, AO Leko, Di&Dž, Eltom, Mališić, Tank oil, Željezarija Vrljić i Domar Zoka.