Nagradna igra: Vodimo Vas na najgledaniju komediju Balkanski sex i grad

nagradna igra, hrvatski dom herceg stjepan kosača
Glume:
Ana Ćuk Katarina Korsa: Čupka
Jovana Jelovac Cavnic: Čarna,
voditelj-muška zvjerka: Marko Dolaš

Redatelj i tekst: Stanko Holcer
Trajanje: 80 minuta bez pauze

Predstava je osmišljena kao BALKANSKI SEX i GRAD u kojem plavuša po imenu Čupka i crnka po imenu Čarna kao dve najbolje drugarice pričaju o svojim iskustvima iz života. Uvijek aktuelni muško-ženski problemi prikazani su u ovom scensko-glazbenom performansu.

Nasmijat te se uz "BALKANSKI SEX i GRAD" uzbudljiv performans nastao na osnovu knjige „Čipka i čokolada" autora Danijela Božičković Radulović i Antileta Ana Živković , koji na duhovit način predstavlja mnoga pitanja koja muče suvremenu ženu i muškarca na Balkanu. Oni će na pozornici oživeti sva ona mirenja, razmirice, preispitivanja među ljubavnim parovima koja nemaju kraja.

Američka serija ,,Sexi i grad " osvojila je cijeli svijet baveći se baš njima, a sad i nas region ima nešto slično. Po uzoru na prijateljice iz Njujorka koje muke muče sa muškarcima i glavne junakinje ove komedije, Čarna i Čupka, svakodnevno analiziraju svoje nerješive probleme, dok Marko Dolaš igra našeg Zvjerku.

Glavne junjakine ove komedije muke muče sa muškarcima, Čarna i Čupka, svakodnevno analiziraju svoje nerešive probleme, Čupka je sretno udana, majka troje dece, a Čarna je još uvijek slobodna i traži čoveka svoga života.

Njih dvije vode potpuno drugčije život ,a ipak se savršeno razumiju.

Osmišljena je kao komična priča u kojoj dve najbolje drugarice, plavuša po imenu Čupka i crnka po imenu Čarna, razmenjuju svoja iskustva iz života i razgovaraju o uvek aktuelnim muško-ženskim problemima. Glumci na pozornici oživljavaju sva ona mirenja, razmirice, preispitivanja među parovima koja nemaju kraja. Čarna i Čupka, svakodnevno analiziraju svoje "nerješive" probleme, dok Zverka, Marko Dolaš tumači lik zgodnog zavodnika.

Naš portal u suradnji sa organizatorom daruje 3x2 ulaznice za najgledaniju komediju "Balkanski sex i grad" .

Dovoljno je da na naš mail [email protected] uz ime i prezime napišete ključnu riječ KOSAČA