FOTO  Nagradna igra - Ne igraj na Engleze u NPM-u

ne igraju englezi

 Tekst Vladimira Đurđevića režirao je Emir Spahić. Trojica prijatelja Piksi (Emir Spahić), Paun (Ivan Skoko) i Bule (Emir Sejfić) strastveni su kladioničari. Ovaj put tri prijatelja igrala su različito i jedan mora dobiti. Iščekujući rezultat jedne utakmice, u jednoj noći otkrivaju sve svoje probleme i strahove. Predstava koja govori o kockanju, prijateljstvu i ljubavi. Predstava koja je s ogromnim uspjehom izvođena u svim država regije i šire. Adaptaciju i dramaturgiju teksta potpisuje Adnan Lugonić, a scenografiju i kostimografiju Sabina Trnka.

Osvojite 2X2 ulaznice za premijeru i 2X2 ulaznice za prvu reprizu predstave! Dovoljno je poslati mail sa imenom i prezimenom na adresu [email protected].
Premijera predstave "Ne igraj na Engleze" će biti održana u petak, 1. 12. 2017. u 20 sati u Narodnom pozorištu Mostar, prva repriza predstave je u subotu, 2. 12. 2017. u 20 sati, a druga u petak, 8. 12. u 20 sati.


ULAZNICE
Ulaznice za sve izvedbe predstave "Ne igraj na Engleze" su u prodaji po sljedećim cijenama:
ulaznice za premijeru predstave "Ne igraj na Engleze" (petak, 1. 12. 2017.) po cijeni od 10 KM;
cijena ulaznice za prvu reprizu je 10 KM, s popustom za učenike, studente i penzionere 5 KM;
cijena ulaznice za drugu reprizu i sve sljedeće izvedbe u NPM-u je 7 KM, s popustom 3,50 KM.
Ulaznice možete kupiti na blagajni Narodnog pozorišta Mostar svakim radnim danom od 9 - 14 sati. Rezervacije na broj 036/550-128, e- mail: [email protected] i porukom u inbox na facebook stranici Narodnog pozorišta Mostar. Na dan igranja predstave blagajna je otvorena od 9 do 14 sati te od 18 do 20 sati.