NADA DALIPAGIĆ Kroz moj život prošle su mnoge osobe i neke su ostavile dubok i neizbrisiv trag

Nada Dalipagić, BIH, Nada Dalipagić, Nada Dalipagić
Osim što je poznata kao prava profesionalka u svome poslu i jedna od najboljih odvjetnica u BiH, ona je i prava mostarska dama koja mnogo pozornosti poklanja svom izgledu i stilu odijevanja.

Birana je za ženu godine, za bh. damu s najboljim stilom, najbolje odjevenu Mostarku, dobitnica je brojnih priznanja i nagrada.

Upitana, koje su to osobe koje su u njenom životu i blistavoj karijeri ostavile najviše traga, odvjetnica Nada Dalipagić je odgovorila:

"Kroz moj život prošle su mnoge osobe i neke su ostavile dubok i neizbrisiv trag u onom najljepšem, ljudskom značenju - na način da su me oplemenile, dale mi određeni poticaj ka ostvarenju moga cilja ili me potakle da je put kojim idem onaj pravi.

Svojim radom i stavom kod mene su izazivali divljenje i punili me ljudskom dobrotom i plemenitošću:

Marin Topić i Nina Acković, veliki mostarski slikari, entuzijasti i vrhunski intelektualci. Prije svega, svojim slikama prenosili su ne samo svoja unutarnja duhovna stanja, nego i ljepotu našega grada i podneblja kojem ostaju vjerni do kraja.

Vjekoslav Šutej, toliko jednostavnosti i ljepote u takvom glazbenom geniju, nikada nisam srela.

Angela Merkel, izuzetna žena i državnica, topla i odlučna u isto vrijeme, veliki uzor ženama diljem svijeta.

Ljerka, Mira, Kata i Željana, moje predivne prijateljice s kojima drugujem godinama, koje moj život čine ljepšim i sadržajnijim.

Dnevni list