FOTO  Mostarski studenti natjecali se u brendiranju proizvoda, usluge ili tvrtke u organizaciji tvrtke Elite Media

Proslava
Elite Media

Elite Media je priznata kompanija koja je svoj uspjeh u segmentu pružanja marketinških usluga sagradila na zadovoljstvu i povjerenju svojih dugogodišnjih klijenata. S ponosom su u svečanoj dvorani kraljice Katarine u Etno Selu Međugorje s brojnim partnerima, poduzećima, agencijama i medijskim kućama proslavili 23. obljetnicu poslovanja. Uz brojne visoke uzvanike i partnere poseban fokus ove godine bio je na studentskom natjecanju s temom KAko lansirati proizvod na tržište. Fokus je upravo na toj temi, kako kažu po vlastitom primjeru, veliki je izazov na tržištu izgraditi vlastiti imidž i ugled.

Sa tri poslovnice u Bosni i Hercegovini, marketinškom agencijom, vlastitim reklamnim outdoor površinama, digitalnom tiskarom i pogonom za izradu reklama svih vrsta, te dugogodišnjim iskustvom,. Našu postojeću mrežu proširili smo za 9 novih video displaya u Sarajevu na lokaciji Stari grad Ferhadija, kao i proširenje mreže na bilboardima na području Hercegovine. Također, kao novost u našoj ponudi naglašavamo prodajni i servisni centar za led displaye.

Elite Media grupa može zadovoljiti sve potrebe u svijetu marketinga. Uz ostalo Elite Media group nudi usluge izrade marketinških strategija, te kompletno medijsko planiranje i zakup svih relevatnih medija u BiH i šire (outdoor oglašavanje, televizijske kuće, radio postaje, tiskani mediji, indoor oglašavanje, web portali, društvene mreže, Google oglasi, BTL promidžba i dr.).

U sklopu proslave obljetnice Elite Media grupe održano je i natjecanje studenata iz Mostara koji su kao zadatak imali brendiranje određenog proizvoda, usluge ili tvrtke. Tako su se studenti Studija odnosa s javnošću i novinarstva Filozofskog fakulteta, potom Studija marketinga s Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru te Studija komunikologije Univerziteta 'Džemal Bijedić', osim rada na strategijama i kampanjama, borili i za vrijedne nagrade. Prvo mjesto zauzela je ekipa studentica Ekonomskog fakulteta.