VIDEO  Mostarski rock band Mustang ima novi spot

Rock band Mustang
PR

Mostarski rock bend Mustang ovih je dana obradovao ljubitelje motora i rock 'n' rolla izbacivši novi spot, za pjesmu 'Full Throttle', sa njihovog debitantskog albuma 'On with the Fight' (One Records, 2016.), snimljenog na engleskom jeziku.

Pjesma posvećena svim bajkerima, savršena je sinergija rock 'n' rolla i motora, koji su uvijek išli skupa.

Pjesma Full Throttle nastala je nedugo nakon formiranja benda. Snimljena je za album 'On with the Fight', kojeg je izdala poznata diskografska kuća One Records koja je, između ostalih, radila s grupama kao što su Whitesnake, Toto, Blackmore's Night, Smak, Divlje Jagode, Riblja Čorba... Na albumu i spotu pjeva Ana Šarić te je zapravo bilo planirano da spot izađe puno prije, ali razne okolnosti odgodile su njegov izlazak. U međuvremenu je na mjesto vokala došao Vladan Đukanović. Bend je radi svog zvuka inače rado viđen gost na moto susretima.

https://www.youtube.com/watch?v=YZgHzy67P_s

Glazba koju Mustang svira, kombinacija je žestokih gitarskih riffova i solaža, s čvrstom ritam sekcijom, popraćen impresivnim vokalnim dionicama i energičnim nastupima uživo, a pjesme osvajaju već na prvo slušanje.

Mustang čine izvrsni i dokazani glazbenici s domaće rock scene - Marin Bevanda (gitara), Boris Boras (bas), Vladan Đukanović (vokal), Ante Martinović (bubnjevi) i Mate Zelenika (gitara).

Također, hercegovina.info saznaje da bend planira uskoro ući u studio i početi snimanje drugog albuma, budući da su pjesme već gotove, kao i niz koncertnih aktivnosti.

Tematika spota predstavlja jedan djelić slobode - slobode u obliku vožnje. Snimio ga je Senad Kajić, a montažu spota uradio je Bonk studio.