FOTO  Mostarske mažoretkinje velikim koncertom slave svoj 23. rođendan

Mostarske mažoretkinje
Na koncertu će se kao i dosadašnjih godina predstaviti svi timovi Mostarskih mažoretkinja, - naši prvi timovi će izvesti svoje koreografije s kojim su osvojili najsjajnija odličja na Državnom prvenstvu 2018.godine , a naravno predstavit će se i sve naše članice, od onih najslađih i najmlađih pa sve do naših najstarijih članica .
Kao i priliči svakom rođendanskoj priči osim u izvedbama mažoretkinja publika će moći uživati u izvedbama naših dragih gostiju, plesnih klubova grada Mostara a tu će biti naravno i specijalne točke iznenađenja.
Gosti koncerta biti će Hrvatska glazba Mostar, zatim plesni studio Mo-stars, plesni studio B-dance, plesni studio Flash Mostar, Športski plesni klub Zrinjski, Balet Mostar Arabesque, Plesni Centar ProDance, plesni klub Erigo-D .
Specijalni gost koncerta biti će sudionik Zvezda granda Adnan Jerlagić koji je pokupio brojne simaptije širem regije.


Koncert će biti jedan kolaž plesa, pjesme naših gostiju te kao i svake godine prožet sa nezaobilaznim točkama iznenađenja

Cijena ulaznice je 3 KM .

Prodaja ulaznica od utorka, 11.12.2018 ,mogu se kupiti svaki radni dan na blagajni HD Herceg Stjepan Kosača u terminima od 13.00 do 20.00 , na redovnim treninzima mažoretkinja kao i na dan koncerta na blagajni Kosače.