FOTO  Mostarske mažoretkinje ponovno u svoj Mostar donijele pregršt sjajnih odličja te se plasirale na Europsko natjecanje u Francusk

Mostarske mažoretkinje ponovno u svoj Mostar donijele pregršt sjajnih odličja te se plasirale na Europsko natjecanje u Francusk
Ovo prvenstvo je bilo po broju sudionica najveće do sada a na njemu su sudjelovale predstavnice iz 10 gradova FBIH sa oko 1000 mažoretkinja koje su se natjecale u 3 starosne kategorije- kadeti junior i seniori i to sa dva rekvizita -štap i pompon , kako u formacijskom tako i u neformcijskom programu.
Mostarske mažoretkinje s ponosom mogu reći da su u svoj grad kao Ii svake godine donijele obilje medalja te ponovno pokazale da se nalaze u samom vrhu mažoret plesa u BIH.
Naime , u svoj grad donijele smo 6 srebrnih i 2 brončane medalje te iako nam je ove godine zlato izmaklo ja kao voditeljica MM sam preponosna na sve svoje plesačice koje su uistinu ostavile srce na terenu te dale sve od sebe I samim time one su moje pobjednice.
Posebno sam ponosna na naš kadetski tim u koju je ove sezone plesala nova generacija a na terenu su bile toliko izvrsne da kao da već godinama vladaju plesnim natjecateljskim podijem osvojivši titulu vice prvakinja države.
S ovim medaljama Mostarske mažoretkinje su si otvorile vrata i plasirale nas Europskom natjecanje mažoretkinja koje će se ove godine održati u Francuskoj , grad Albi od 28.8-1.9.2015 godine te se nadamo da ćemo uspijeti skupit sredstava i otputovati na ovo veliko natjecanje.
Inače, ova godina je jubilarna za Mostarske mažoretkinja koje slave svoj 20 ti rođendan te smo ove godine dale naglasak na brojna putovanja kako za mlađe tako i za starije članice.
One mlađe će tako već 22.- 24.05.2015 godine putovati u Zadar na Hrvatsko državno prvenstvo mažoretkinja ,a one velike se već počinju pripremati za drugu ovogodišnju Europsku turneju koja nas očekuje u 7 mjesecu u Francuskoj u trajanju od 9 dana .