Mostarci će 1. svibanj proslaviti na lokalnim izletištima

Oni koji imaju sreću da negdje rade u prigodi su da uzmu slobodan dan u petak, te tako za ovaj praznik rada dobiju pravi mini odmor.

Nas je zanimalo gdje će naši sugrađani proslaviti sutrašnji praznik. Veliki broj naših sugovornika odgovorio je da nema što slaviti iz prostog razloga jer nema razloga, ali ni novca za nekakvo slavlje.

Oni koji će ipak slaviti praznik rada većinom će se odlučiti na odlazak u neko od izletišta u okolicu grada. Momak koji se predstavio kao student kaže da će skupa sa društvom ići na jezero. Dogovorili smo se kupiti meso za roštilj i piće i ranom zorom idemo na jezero, a navečer ćemo u neki od mostarskih kafića.

Momak koji kaže da se zove Damir rekao je da će njegovo društvo na Bunu, te da tamo idu već tradicionalno par godina. Da vam pravo kažem svejedno je koji je dan, bitno je da se dobro zabavimo. Već smo se dogovorili tko će što da radi i dobra fešta neće izostati.

Oni dubljih džepova će potegnuti do mora, neki čak i puno dalje. Od njih nismo dobili nikakav komentar, samo nam je jedna djevojka kratko rekla: Svatko se protegne koliko može.

Kako stavri stoje naši sugrađani će uz roštilj i hladno piće proslaviti 1. svibanj u privatnom aranžmanu.

HERCEGOVINA.info