Mostarac uhićen zbog krađe u crkvi

MUP HNŽ, Deichmann, Denis Nazić, crna kronika, mostarac, visoko, crna kronika, lica s potjernica, policijski službenik, tjeralice  , ubojice, BIH, droga, crna kronika, POLICIJSKI SLUŽBENICI, Federalna uprava policije, Bihać, lišen slobode, osuđen , bh državljanin, trgovina oružjem, policijska stanica Čitluk, uhićenje u Čitluku, pretres, Sipa, uhićenje, krijumčarenje ljudi, tužiteljstvo, Sipa, Slaviša Ćulum, Siniša Šakić, ubojstvo, Banja luka, droga, Španjolska, uhićenje, primanje dara, korupcija, uhićenje, Sarajevo, Sipa, uhićenje, Sarajevo, otvorena mreža, ubojstvo, policija, migranti, istraga, granična policija, uhićenje, krijumčarenje, tužiteljstvo, granična policija, tjeralica, uhićenje, Služba za poslove sa strancima, uhićenje, Bihać, migranti, tužiteljstvo, Tuzla, prijevara, Sipa, Trebinje, uhićenje, droga, foča, pretres, uhićenje, Sipa, pretres, droga, Tuzla, granična policija, uhićenje, teška krađa, Trebinje, tužiteljstvo, paljevina, uhićenje, tužiteljstvo

Dvije osobe su uhićene zbog krađe 95 metara četvornih bakrenog lima iz pomoćnih prostorija pravoslavne crkve Sveti Prokopije u Visokom, rekla je glasnogovornica Ministarstva unutarnjih poslova Zeničko-dobojske županije Aldina Alić.

Alić je precizirala da su pripadnici Policijske postaje Visoko, pod nadzorom i u suradnji sa Županijskim tužiteljstvom, uhitili osobu iz tog mjesta čiji su inicijali M.Š. (40) i osobu iz Mostara B.B. (20). Oni su osumnjičeni da su počinili dva krivična djela ‘Teške krađe’ koje su izvršene u noći 28. na 29. srpanj i u periodu od 11. do 13. kolovoza.

“Oni su 14. kolovoza locirani i uhićeni, a u službenim prostorijama Policijske postaje Visoko zavedena je kriminalistička obrada zbog postojanja osnova sumnje da su počinili navedena krivična djela, te još šest drugih teških krađa koje su izvršene u proteklom periodu na području Visokog”, izjavila je Alić.

Policijski timovi izvršili su pretres na više lokacija s ciljem dokumentiranja i dokazivanja izvršenih krivičnih djela, u skladu s naredbama Općinskog suda u Visokom, navodi se iz MUP-a ZDŽ.

“Tom prilikom su pronađeni i oduzeti određeni predmeti koji potiču iz izvršenih teških krađa. Bakreni lim koji je otuđen iz pomoćnih prostorija crkve je, također, pronađen i oduzet”, priopćeno je iz MUP-a ZDŽ.